Activision en Bungie trekken het doek van Destiny 2

Bungie en Activision hebben de eerste Destiny 2 gameplay beelden onthuld tijdens een livestream event. In de live uitzending kregen kijkers verschillende onderdelen van Destiny 2 te zien, te beginnen met de aangrijpende openingsscène van de campaign missie die de setting voor de game meteen duidelijk maakt. Je zult je kracht moeten herstellen nu je thuisbasis is vernietigd en je wapens je zijn ontnomen. daarnaast ging het over de sociale en co-op onderdelen van de game, inclusief de geheel nieuwe ‘Guided Games’ optie, en worden er verschillende nieuwe bestemmingen geïntroduceerd. Destiny 2 is vanaf september beschikbaar voor PS4, met tijdelijke exclusieve extra content, en Xbox One. Daarnaast is Destiny 2 iets later beschikbaar voor de PC.

Er werd benadrukt dat de game een nieuwe start biedt aan alle spelers, waarbij het niet nodig is om voorafgaande kennis van, of een achtergrond met Destiny te hebben. De game biedt spelers de mogelijkheid om op een heldhaftig avontuur te gaan, zowel solo als met vrienden. Een belangrijke aankondiging in de uitzending was de introductie van de nieuwe ‘Guided Games’ optie, die het voor alle spelers mogelijk maakt om de meest uitdagende en belonende activiteiten te ervaren die de game te bieden heeft. Deze nieuwe optie biedt solo spelers de mogelijkheid om met andere spelers in contact te komen en samen te spelen om nieuwe in-game beloningen, zoals wapens en uitrustingen, te verdienen. Daarnaast wordt ook ‘Countdown’ geïntroduceerd, een geheel nieuwe competitieve multiplayer modus en co-op activiteit voor drie spelers op een nieuwe map genaamd ‘Inverted Spire’.

Destiny-2---art-5
In de verhaallijn van Destiny 2 is de laatste veilig stad op aarde volledig in puin gelegd en bezet door een machtige nieuwe vijand en zijn elite leger, de ‘Red Legion’. Iedere speler creëert zijn eigen karakter, een ‘Guardian’, oftewel beschermers van de mensheid. Als Guardian in de game heb je als speler de taak om nieuwe vaardigheden en wapens te leren beheersen, om vervolgens samen krachten te bundelen en de stad te heroveren.

 

 

Destiny 2 kost standaard €69,99. Daarnaast wordt de game aangeboden als: Destiny 2 + Expansion Pass Bundle voor €99,99, Destiny 2 – Digital Deluxe Edition, inclusief premium digitale content voor €109,99, Destiny 2 Limited Edition voor €109,99 en de Collector’s Edition, inclusief volledig draagbare Destiny 2 frontier tas, Expansion Pass, premium digitale content en een Cabal-themed Collectors Box voor €249,99.

Destiny-2---art-3 Destiny-2---art-2

Bron: Persbericht

© Game4Me.be