Comic review: All New X-Men #7

All-New-X-Men-007-Banner

Reeks: All New X-Men

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Pagina’s: 72

In de winkel sinds: 18 januari 2017

Prijs: € 6,99

ISBN: 9789002260803

De All New X-Men comicreeks is geen poesje om zonder handschoenen aan te pakken en is zelfs voor de ware Marvel-fans moeilijk om te volgen. Jonge X-Men die naar de toekomst reizen om er daar te worden geconfronteerd met een grauwe wereld en hun toekomstige zelve, kan voor leuke scenario’s zorgen, ware het niet dat men er nog een schepje bovenop deed in het vorige album. Zo worden er nog  meer X-Men uit nog een ander tijdperk naar het ‘heden’ (als je het zo kan omschrijven) geteleporteerd, wat er een heuse warboel van maakt. Aan u, beste lezer, om te blijven volgen. 

De hedendaagse X-Men zijn verdeeld. Sommigen vinden dat de oorspronkelijke X-Men terug moeten naar hun eigen tijd, anderen vinden juist van niet. Terwijl ze hier onderling over twisten, verschijnen ook de X-Men uit de toekomst op het toneel om het plaatje compleet te maken. Of toch nog niet helemaal? Het wordt immers nóg ingewikkelder wanneer Magik enkele oorspronkelijke X-Men meeneemt naar die zogenaamd duistere toekomst en ze ontdekken dat de X-Men uit die tijd niet zijn wie ze beweren te zijn…

All-New-X-Men-007-Banner

All New X-Men 7 maakt de zaken nog iets meer ingewikkeld, maar kan tevens helpen wat gebeurtenissen op te klaren. Het verhaal krijgt een nieuwe wending en dat had men net nodig; wat leven in de brouwerij. Er zijn nog heel wat mysteries te ontrafelen, maar we tasten niet meer volledig in het duister. Gelukkig.

© Game4Me.be

7