Comic Review: Assassin’s Creed Reflections #

ACr

Reeks: Assassin’s Creed

Uitgeverij: Titan Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 17 mei 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Ian Edington / Valeria Favoccia 

De Reflections-reeks is een buitenbeetje in de Assassin’s Creed gerelateerde comics. Geen groot overkoepelend verhaal, buiten misschien Otso Berg die het broederschap wil leren kennen,  maar apart verhaaltjes over verschillende protagonisten die de AC-games hebben gezien. Deze week is het de beurt aan Edward Kenway.

Review  #1  #2

Kenway kennen we natuurlijk uit de piratengame van de reeks: Black Flag. Of van de manga comic die we bespreken. In het avontuur dat Otso Berg deze week verkent zien we Kenway samen met zijn rechterhand goud opduiken, met de beroemde duikersbel. Dat zorgt voor wat humor, maar dat keert.

Acr2

Er wordt geprobeerd de boot te kapen en dat zorgt voor de nodige actie die Assassin’s Creed comics nodig hebben. Ook de game was een buitenbeentje met zijn atypische hand-to-hand combat en ook in deze strip is de actie anders dan anders, maar onder meer dat geeft Kenway net zijn charme.

Het is geen geweldig nummer, maar vast en zeker een tof verhaaltje dat je zonder meer verder doet lezen in de Reflections-reeks. De reeks staat op zichzelf en zag al betere nummers, maar al bij al is het degelijk.

© Game4Me.be

7