Comic Review: Curse Words #4

curse wirds

Reeks: Curse Words

Uitgeverij: Image Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 19 april 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Charles Soule / Jordan Boyd & Ryan Browne

We leerden Curse Words kennen als een coole reeks met een bebaarde hipster in hippe kleding en die werd vergezeld door een pratende koala. Een interessante en fantasierijke comic waarin Wizord al snel zijn magische krachten moest inleveren. Hij is op zoek naar magie…

Review  #1  #2  #3

Maar niet vooraleer hij geconfronteerd wordt over de verdwenen mensen tijdens een baseball wedstrijd door de burgesmeester en kompanen. Hier zien we dat Wizord toch een bepaald aanzien heeft, maar een Franse onderzoeker hem voor geen haar vertrouwd. Maar het gaat al snel naar de orde van de dag: magische krachten zoeken.

curse

En dat gaat gepaard met de nodige humor. De pratende koala had een eigenzinnige theorie en die gaat gepaard met een lijstje aan plaatsen waar Wizord magie kan aftappen. De passage bij de tovenaar is erg leuk en het maakt een punt dat wanneer je ergens in gelooft, het helpt om iets te bereiken. Humor en leuke tekeningen, maar we missen een klein beetje diepgang.

Ondanks het gebrek aan substantieel verhaal in dit nummer, blijft het leuk en is het de meest grappige passage van Wizord tot nog toe. Benieuwd in welke richting de volgenden nummers uitgaan!

© Game4Me.be

7