Comic Review: Curse Words #5

curse

Reeks: Curse Words

Uitgeverij: Image Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 17 mei 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Charles Soule / Jordan Boyd & Ryan Browne

Wizord en Margaret zijn fantastische personages in een enorm vlot lezende comic. Curse Words van schrijver Charles Soule wist vrijwel meteen te overtuigen en doet dat al vier nummers lang. We zijn ondertussen aan het vijfde nummer toe, en de strijd wordt alleen maar intenser.

Review  #1  #2  #3  #4

Margaret en Wizord zijn nog steeds op zoek naar bronnen van magie om hem te laten herladen, maar het wordt er niet makkelijker op nu de strijd met Ruby Stitch uitbreekt. Ze hebben een verleden en  dat gaat spelen tijdens de strijd, maar daar ligt de kracht van dit nummer niet deze week.

curse2

De kracht van het nummer ligt in het feit dat we verrassende onthullingen krijgen die onze wenkbrauw doet fronsen en ons met meer vragen achterlaat. Maar die diepgang is uitermate cool, net als subtiel verwijzingen naar eerdere gebeurtenissen en de manier waarop Wizord zijn kracht oplaad. Opnieuw een geslaagd nummer.

Curse Words is een héérlijke reeks. Niet alleen omwille van zijn verhaal en personages, maar ook omwille van de rijke tekeningen die knetteren en tegelijk modern en kleurrijk zijn. Het mag dan wel het einde van ‘book one’ zijn, er komt gelukkig meer.

© Game4Me.be

8