Comic Review: Freeway Fighter #3

freew

Reeks: Freeway

Uitgeverij: Titan Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 12 juli 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Andi Ewington / Simon Coleby

Freeway Fighter is een reeks met een enorme Mad Max vibe/sfeertje en wist tot nu toe nog niet helemaal te overtuigen. De dochter van een voormalige racer weet te overleven in het post-apocalyptische landschap, maar beleefde tot nu toe nog niet de meest interessante avonturen.

De actie zit in ieder geval weer goed in het begin van dit nummer. De art is nooit het probleem geweest en nu dus ook niet. Het ziet er cool uit, maar na de actie lijkt het weer stil te vallen. Ze komen een garagist tegen die blijkbaar geen vreemde is en hun vehikel opknapt en een praatje slaat.

freew2

Dat klinkt alweer niet enorm boeiend en… dat is het ook niet. Het nummer van deze week wordt in 22 pagina’s afgehandeld en buiten praatjes slaan en een langgerekte achtervolging gebeurt er niets substantieel wat het verhaal interessanter weet te maken. We blijven hopen.

Met een setting en onderwerp als deze hoop je toch op meer. Freeway Fighter is geen slechte reeks, omdat de art goed is en de protagoniste een interessante achtergrond heeft, maar voorlopig wordt er niet genoeg mee gedaan.

© Game4Me.be

6