Comic review: Iron Man #7

Iron-Man-007-Banner

Reeks: Iron Man

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Pagina’s: 72

In de winkel sinds: 18 januari 2017

Prijs: € 6,99

ISBN: 9789002260612

Commotie alom in de vorige Iron Man-comic. Wanneer je denkt dat planeet Aarde nu eindelijk toch eens zou worden vernietigd, blijkt 451 (die robot die werd ingeschakeld om Tony van alle kennis te voorzien en hem op de wereld te helpen brengen) het verkeerd te hebben. Zijn snode plan om Tony in het Godkiller Armor te plaatsen en de controle over te nemen, liep niet zoals gepland. De reden? 451 dacht Tony te hebben geholpen bij diens geboorte, maar in werkelijkheid was het Arno, zijn broer diens identiteit en bestaan tot nu verborgen werd gehouden. Is Tony dan geen echte Stark?

Tony blijkt geadopteerd te zijn, maar dat lijkt hem maar weinig te doen. Hij is immers blij zijn broer Arno te hebben gevonden, die over heel wat intellect beschikt, maar helaas wel volledig verlamd is. Tony ziet echter zijn kans de handen samen met Arno in elkaar te slaan en hun kennis en kunnen te combineren. Samen zijn ze vastberaden een betere wereld te schapen, beginnend bij Mandaran City. De stad is niet meer wat het is geweest, maar één ding hebben ze over het hoofd gezien. De Mandarin-ringen duiken opnieuw op en zoeken voor zichzelf de perfecte host. Nieuwe schurken, nieuwe gevechten en vooral: een nieuw scenario voor de lezer om te volgen. En gelukkig is het deze keer eentje die wel potentieel blijkt te hebben.

Iron-Man-007-Banner

De Iron Man-comics zijn niet van de beste, maar 451 heeft daar zeker voldoende verandering in gebracht. Het belooft spannender te worden nu nieuwe slechteriken zijn opgedaagd en het mysterie nog niet volledig is ontrafeld. We zijn dan ook zeer benieuwd wat Marvel nog voor ons, en Tony, in petto heeft.

© Game4Me.be

7