Comic Review: Rockstars #4

Rockstars

Reeks: Rockstars

Uitgeverij: Image Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 15 maart 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Joe Harris / Megan Hutchinson

De Rockstars-reeks is geweldig. Is het niet voor de vele muziekreferenties of de setting, dan wel om de heerlijk psychedelische tekeningen en absurde verhalen die een geweldige mengelmoes van van alles vormen. Ondertussen zijn we al aan het vierde nummer toe en het lijkt er niet ‘normaler’ op te worden.

Review #1  #2  #3

Jackie geraakte alsmaar dichterbij de waarheid bij zijn onderzoek naar de verdwijningen, maar dat leek een fatale afloopt te kennen. In dit nummer zit hij in de greep van de legendarische Jimmy James en net als vorige nummers neemt het verhaal een psychedelische wending. Alsof we een cocktail van LSD en paddo’s ingenomen hebben, en dat vinden we nog steeds heerlijk.

rockstars3

Het is een back-and-forth verhaal waar Jimmy zijn ‘groove’ niet meer lijkt te hebben en terwijl krijgen we ook flashbacks naar Jackie zijn reeks. Uitdiepend en interessant, maar de tweede flashback lijkt een beetje gratuit geplaatst, wat je even uit het verhaal haalt. Het is Dorothy die in Jackie zijn historie pulkt, en dat levert ook nog aardige plaatjes op.

We voorspelden dat het verhaal er niet normaler op zou worden en onze verwachtingen werden helemaal ingelost. Heerlijke, kleurrijke en psychedelische tekeningen die een absurd verhaal brengen, doordrenkt met rock and roll. Het is nog niet afgelopen…

© Game4Me.be

8