Comic Review: Rose #4

rose

Reeks: Rose 

Uitgeverij: Image Comics

Pagina’s: 32

In de winkel sinds: 12 juli 2017

Prijs: $3,99

Schrijver / Artiest: Meredith Finch / Ig Guara

 De reeks Rose van Meredith Finch zit alweer aan zijn vierde nummer en ondertussen zit er een aangename flow in de reeks. Hoge toppen werden er nog niet geschoren, maar het is een aangename reeks met magie, legendarische dieren en middeleeuwse barbaarsheden.

Het nummer begint meteen met actie wanneer Rose en Ila in de penarie zitten en moeten zien te ontsnappen aan hun achtervolgers. Ondertussen zien we ook één van de theorieën van haar magie onderuitgehaald en is het duidelijk dat Rose als personage nog heel wat moet groeien.

rose2

Het is goed om zien dat er de tijd genomen wordt om Rose als personage uit te bouwen en dat er geen haast gemaakt wordt om haar magie plotsklaps te doen exploderen. De toevoeging van haar Kath die alsmaar dichterbij komt, gaat ongetwijfeld nog zijn rol spelen in de volgende nummers.

Het is een goed nummer met een aangenaam tempo, en de historie van Thorn, de Kath, wordt verder uitgediept. Het lijkt er op dat er in de komende nummers heel wat te gebeuren staat en daar kunnen we alleen maar blij om zijn

© Game4Me.be

7
en half