Comic review: Uncanny Avengers #7

Uncanny-Avengers-007-Banner

Reeks: Uncanny Avengers

Uitgeverij: Standaard Uitgeverij

Pagina’s: 72

In de winkel sinds: 18 januari 2017

Prijs: € 6,99

ISBN: 9789002260742

De X-Men en Avengers wisten in het vorige album de strijd te verliezen om de mensheid te redden en moesten aanzien hoe een wereld werd verwoest. Dit alles gebeurde door de Apocalypse-tweeling om louter een nieuwe, mutantvriendelijke wereld (genaamd Planet X) te kunnen bouwen. In deel 7 van Uncanny Avengers flitsen we even vooruit en gaan we een kijkje nemen in de toekomst hoe het er inmiddels aan toegaat.

De wereld is om zeep, of toch niet? In een verre toekomst wist de Apocalypse-tweeling hun missie te voltooien en de aarde om te toveren tot Planet X, een hemel voor mutanten en wezens met superkrachten. Ze leven er allemaal in vrede, maar toch knelt het schoentje bij enkele resterende Avengers en X-Men. In een wanhopige poging om de aarde alsnog te redden, roepen Havok en Wasp de hulp in van Kang en de gevaarlijkste superwezens uit diverse tijdvakken. Nog voor ze hun plan echter kunnen uitvoeren worden ze tegengehouden door Magneto en de vers opgerichte X-Council. Een nieuw gevecht wordt gestart en luidt een reeks nieuwe gebeurtenissen in die de reeks nieuw leven inblazen.

Uncanny-Avengers-007-Banner

Mutanten en Avengers zouden niet met elkaar mogen vechten, maar wanneer normen en waarden verschillen, worden de vuisten toch bovengehaald om te knokken. We zijn dan ook benieuwd of Planet X nog lang zal blijven bestaan. Wordt ongetwijfeld vervolgd wanneer binnen 2 maand Uncanny Avengers 8 in de rekken zal liggen.

© Game4Me.be

7