G4ME of the Year 2016 + Winnaars wedstrijd!

GOTY

De G4ME Awards 2016 kennen hun winnaars, behalve natuurlijk dé G4ME of the Year. Het was een geweldig jaar met enorm veel toppers en twaalf games die telkens de beste waren in hun releasemaand vochten om de titel van G4Me of the Year 2016 en dat mochten jullie beslissen! Benieuwd welke game dat het was? Wel, tenzij je jouw scherm op 200% ingezoomd hebt staan, heb je de afbeelding al gezien! Jullie stemden vrij massaal op BATTLEFIELD 1 van EA Games en DICE!

goty

En iedereen die stemde maakte kans op een goodiepakket samengesteld uit goodies van Mafia III, Titanfall 2, FIFA 17 en andere games! Vijf mensen mogen zich gelukkig prijzen, want zij stemden op de G4Me of the Year 2016 en mogen in de loop van volgende week een cool goodiepakket aan de deur verwachten! Wie?

DRUM ROLL

  • Giel Schrijvers
  • Elise Mariën
  • Bert Leysen
  • Gert Van Cauwenbergh
  • Matthias Decaluwé

Gefeliciteerd!

Volgende week mogen de winnaars het pakketje verwachten.

En nu op naar een alweer schitterend jaar! Afspraak op de G4Me Awards 2017!

© Game4Me.be