Injustice 2 vanaf nu beschikbaar voor console en mobiele apparaten

injustice-2-listing-thumb-01-ps4-us-06jun16

Batman, The Flash, Green Arrow en Superman zijn enkele superhelden uit de DC-wereld die er weer klaar voor zijn om het beste van zichzelf te geven in Injustice 2. Deze beat m’ up gaat verder op het succesvolle Injustice: Gods Among Us. Het verhaal zal nog intenser beleeft worden en de gevechten zullen nog spectaculairder verlopen als in deel 1.

We mogen ook een aantal nieuwe helden verwachten en de grootste troef van deze Injustice 2 is het gear systeem. Het zal nu mogelijk zijn door middel van opdrachten uit te voeren om je favoriete superhelden te voorzien van nieuwe gear zodat deze er anders gaan uitzien, maar ook dat hun statistieken versterken. Er is ook een Multiverse modus voorzien, waar het mogelijk is om verschillende universums te bezoeken en daar prijzen in de wacht te slepen.

Injustice 2 is ook beschikbaar voor mobiel. Deze versie is gratis te downloaden uit de App Store en Google Play. Als je deze versie linkt met je console versie wordt het aanbod nog groter. Binnenkort mag je van ons alvast de review verwachten.

Bron: Persbericht

© Game4Me.be