Max Verstappen schrijft geschiedenis in F1 2017

Codemasters en Koch Media tonen vandaag de nieuwe trailer voor F1 2017. In de trailer speelt Max Verstappen F1 2017 in de imposante ‘Hall of Fame’ in het hoofdkantoor van Red Bull Racing, dat is gevestigd in Milton Keynes, Verenigd Koninkrijk, ter voorbereiding op de Britse Grand Prix, wat dit weekend plaatsvindt op het iconische Silverstone circuit.

Voor het eerst in de F1-reeks van Codemasters zitten er, naast alle twintig officiële circuits van het 2017-seizoen, verkorte varianten van de circuits in het spel. Bijvoorbeeld ‘Silverstone Short’, waarop Max Verstappen tijdens het spelen van de nieuwe game met de Red Bull Racing RB13 uit 2017 en met de klassieke Red Bull Racing RB6 uit 2010 racet.

Max vertelt over zijn ervaring met de nieuwe F1 2017 game: “De game spreekt me heel erg aan en de nieuwe wagens zijn een stuk gaver om mee te rijden. De kwaliteit van het beeld is veel beter en de wagens zijn realistischer, wat altijd goed is. Ik hou erg van de details die je terugziet in de klassieke wagens en het is altijd bijzonder om in zulke legendarische wagens te rijden. Ik vind het een geweldige game, het is zonder twijfel heel leuk om te spelen.”   

In de trailer legt Verstappen ook uit hoe de twee wagens voor hem aanvoelen in vergelijking met zijn ervaringen met de echte wagens: “De RB13 uit 2017 voelt heel goed aan in de game. Het nieuwe design van de wagens uit het 2017-seizoen zorgt net als de bredere banden voor extra grip, waardoor hogere bochtsnelheden mogelijk zijn, maar ook meer precisie is vereist. De klassieke RB6 is in vergelijking lichter, heeft een langzamere topsnelheid en een minder snelle rem, maar het geluid van de motor is natuurlijk het grootste verschil.”

Geheel in stijl pakt Verstappen het Silverstone Short circuit aan door meteen een nieuw record neer te zetten voor de snelste ronde. De game verschijnt 25 augustus voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: Persbericht

© Game4Me.be