South Park: The Fractured But Whole komt in oktober

South Park: The Fractured But Whole verschijnt op 17 oktober voor PC, PS4 en Xbox One. The Fractured But Whole, van Trey Parker en Matt Stone, makers van South Park en ontwikkeld door Ubisoft San Francisco, is een vervolg op South The Stick of Truth.

Met de toenemende misdaad in South Park is het nog nooit zo gevaarlijk geweest. Terwijl de zon in het rustige stadje in Colorado ondergaat, ontketend er zich chaos en terreur over de straten. De stad heeft een nieuwe held nodig! Eric Cartman grijpt van deze kans en creëert de beste superhelden bende ooit, ‘Coon & Friends’, met zichzelf The Coon als leider.

Elke superheld heeft zijn eigen oorsprong, en dit is bij Coon & Friends niet anders. Spelers spelen opnieuw als The New Kid, waar ze hun eigen achtergrondverhaal ontdekken, hun eigen unieke kostuums ontwerpen en verschillende scheet-gebaseerde superkrachten uit verscheidene heldenklassen kunnen gebruiken om een eigen held te creëren. Een volledig vernieuwd gevechtssysteem geeft spelers unieke kansen om tijd en ruimte te beheersen op het slagveld, en het plunder- en crafting-systeem geeft spelers de vrijheid om hun eigen uitrusting samen te stellen.

South Park: The Fractured But Whole wordt in 4 edities uitgebracht: Standaard, Gold, Deluxe en Collector’s. Iedereen die de game  aankoopt krijgt een gratis exemplaar van The Stick of Truth. Als je de game gepre-ordered hebt bij bepaalde partners, kun je onmiddelijk aan de slag gaan met The Stick of Truth.

Bron: Persbericht

© Game4Me.be