Verken jouw favoriete auto’s in prachtig detail in de Forza Motorsport 7 garage

forza

We zijn aanbelandt bij de vierde week van  de Forza Motorsport 7 garage, waar we goed op weg zijn om de meer dan 700 voertuigen te onthullen die deel uitmaken van de game bij lancering. Met honderden auto’s om te racen, aan te passen en te verkennen, richten we onze blik deze week op het ‘exploratie’ deel van de game. Elke auto in Forza Motorsport 7 heeft namelijk een volledige Forzavista-ervaring, waardoor spelers de unieke kenmerken van elke auto in prachtige details kunnen ontdekken. Nergens is het Forzavista-niveau van detail duidelijker te zien dan bij motoren van auto’s.
 forza
Met Forzavista zijn details belangrijk en we kunnen niet wachten voor spelers om hun favoriete auto’s te verkennen in Forza Motorsport 7. We maken de Forzavista-ervaring nog beter door de spelers de wagens niet alleen in binnenruimtes te laten verkennen, , maar ook track-side net voordat de race begint.
 
Deze week wordt er een grote lijst van auto’s uit Amerika in de garage van de game aangekondigd: meer dan 100 auto’s en trucks , gebouwd sinds 1970. Via deze link kan je de lijst raadplegen. 

Bron: Persbericht

© Game4Me.be