Dit weekend Free Weekend in For Honor

Vanaf 10 augustus vindt er gelijktijdig op PlayStation 4, Xbox One en PC een Free Weekend van For Honor plaats. Gedurende dit Free Weekend krijgen spelers toegang tot de gehele game, waaronder de vijf spannende multiplayer-modi en een campagne die zowel alleen als online te spelen is. Bovendien mogen spelers aan de gang met alle Helden, maps en updates die aan de game zijn toegevoegd gedurende de afgelopen 6 maanden.

Nieuwkomers kunnen de game vanaf 8 augustus pre-loaden op PlayStation 4 en Uplay. Tegelijk met dit Free Weekend is de Standard en Gold Edition van For Honor in alle digitale winkels en in de Ubisoft Store met korting verkrijgbaar, alsook in alle Game Mania winkels. Spelers die tijdens het Free Weekend de game kopen, behouden alle voortgang. Voor meer informatie over het For Honor Free Weekend, ga naar forhonorgame.com/freeweekend.

Twee dagen na het Free Weekend, op 15 augustus, gaat Season 3 van For Honor ‘Grudge & Glory’ van start. Met nieuwe Helden, maps, uitrusting, ranked play en verscheidene gameplay-updates, is Grudge & Glory For Honors grootste update tot nu toe. Vanaf het begin van Season 3 hebben alle spelers gratis toegang tot de maps en de gameplay-updates. De nieuwe Helden – de trotse Highlander en de dappere Gladiator – zijn vanaf 15 augustus gratis beschikbaar voor spelers met een Season Pass. Anderen spelen deze Helden vanaf 22 augustus vrij met in-game Staal.

Bron: Persbericht

© Game4Me.be